Rosendael

Kasteel ROSENDAEL, Rozendaal (GLD)

zaterdag 22 juli 2023

Welkom bij Klaterklanken op Kasteel Rosendael in Rozendaal! De concertwandelingen zijn het hart van ons festivalprogramma. Daarnaast is er een familieprogramma met familiewandelingen, baby-, peuter- en familieconcerten. Inbegrepen bij de ticketprijs is het gratis randprogramma met pop-up concertjes, het SEM talentenpodium, silent disco en het slotconcert om 17.30 uur incl. workshop. Scrol gauw verder voor alle informatie en het kopen van tickets.
NB. Er zijn alleen nog kaarten voor de wandeling van 16.00 uur en voor de familiewandeling van 12.30 uur

Concertwandeling

Joost Willemze, NKK NXT (Nederlands Kamerkoor), Pieter de Koe & Uri Eugenio, 3VIOLAS, MAAT Saxophone Quartet

Maak een wandeling door de schitterende kasteeltuin van Kasteel Rosendael en word verrast door 5 miniconcerten met jonge topmusici. Wat ze spelen is een verrassing, maar hun spel is geïnspireerd door de natuur van deze tuin.  Op de meer weten-pagina vind je meer info over de musici.

Familiewandeling

Tijdens deze wandeling voor het hele gezin bezoek je 3 miniconcerten. Een gids vertelt verhalen over het landgoed en over de muziek die je hoort.

Baby- en Peuterconcerten

BB door Wonderland Collectief

In een magisch spel vol improvisatie en interactie reageren de musici en dansers op de geluiden en de bewegingen van het jonge publiek. Zo ontstaat een bijzondere dialoog tussen de allerkleinsten en uitvoerenden. BB wordt gespeeld in twee versies, voor babies (van 6-18 maanden, om 10.00 uur) en voor peuters (vanaf 1,5 jaar om 12.00 uur).

Familieconcert 5+

Epos Ensemble en Benjamin Murck
Boutje van de Rommelberg

Na de succesvolle voorstelling Lorre in 2022 keert het Epos Ensemble terug op Klaterklanken! Met een nieuwe bewerking van Boutje van de Rommelberg, het boek van Mirjam Oldenhave en Rick de Haas, brengen zij een avontuurlijke voorstelling vol spanning en humor en natuurlijk heel veel muziek.

Randprogramma

Blijf vooraf of na afloop van concertwandeling of concert lekker hangen en geniet met een drankje en hapje van het gratis randprogramma met pop-up Miniatuurtjes, het SEM TalentenPodium, silent disco en het slotconcert met workshop voor publiek.