FAQ

FAQ

VEEL GESTELDE VRAGEN

Is Klaterklanken toegankelijk met een rolstoel/ voor wie slecht ter been is?
De concert- en familiewandelingen zijn niet toegankelijk met een rolstoel of met een rollator. Voor wie slecht ter been is, ontraden wij de concertwandelingen. We hanteren namelijk een strak tijdschema. De familie-en middagconcerten en het randprogramma zijn wel voor iedereen toegankelijk.

Is er iets te eten en drinken op Klaterklanken?
Ja zeker. Er zijn foodtrucks of er kan gebruik gemaakt worden van de aanwezige horeca van de buitenplaatsen en kastelen.

Hoe lang duurt de concertwandeling/ familiewandeling?
De concertwandeling duurt 1,5 uur en de familiewandeling 1 uur. De baby-, peuter- en familieconcerten en de middagconcerten duren 45 minuten.

Is de route zwaar?
Nee, de wandeling is met een gemiddelde conditie zeer goed te doen.

Kan je zitten tijdens de concertwandeling of een pauze nemen?
Er liggen kussentjes op de grond bij de concerten om op te zitten. Je kan een KlaterKrukje huren a 7,50 of kopen a 30 euro. We vragen bij huren een borg van 50 euro die je bij inlevering weer terugkrijgt. Je mag ook je eigen stoeltje of krukje meenemen.

Is Klaterklanken bereikbaar met openbaar vervoer?
Ja, hoewel soms beperkt. Zie voor de details praktische informatie op de website.

Kun je goed parkeren bij het festival?
Er zijn overal voldoende parkeerplekken. Op Elswout is het betaald parkeren. Op de andere locaties is parkeren gratis. Op Kasteel Groeneveld is er naast de parkeerplek bij het kasteel een alternatief bij bedrijventerrein Noordschil bij Studio Baarn.

Kan ik mijn fiets veilig parkeren?
Er zijn onbewaakte fietsenstallingen aanwezig op alle locaties. Kijk uit naar de borden of volg de instructies van de verkeersregelaars.

Waarom is er geen programma op papier?
Tijdens de concertwandelingen willen we publiek zo veel mogelijk verrassen en aanmoedigen vooral met hun hart te luisteren ipv met hun hoofd. Daarbij proberen we zo min mogelijk papier te verspillen. Op de website geven we wel informatie over wat er gespeeld wordt. Ook wordt dit door de musici of gidsen verteld.

Wat kost een ticket voor Klaterklanken?
Tickets vind je in onze online ticketshop via www.klaterklanken.nl

Let op dat je het juiste ticket selecteert in de shop. Er zijn meerdere voorstellingen en ticketsoorten per dag.
Concertwandeling: 28,50 volwassene, 15,00 tm 26 jaar/ student (op vertoon van geldig bewijs). Familiewandeling: 16,00  volwassene, 12,50 kind tm 12 jr

Familievoorstelling: 12,50 volwassene, 7,50  kind
Baby- en peuter voorstelling: 12,50 volwassene en 7,50 kind

Kan ik nog een ticket kopen aan de deur?
Een ticket kopen aan de deur kan enkel per pin. Let wel op, tijdsloten kunnen uitverkocht raken op voorhand. Wil je verzekerd zijn van een plek? Boek dan je ticket op tijd via de online ticketshop op: www.klaterklanken.nl

Wat zijn de adressen van de locaties?
Op volgorde van de agenda:

Kasteel Groeneveld, Baarn
Groeneveld 2
3744 ML Baarn

Buitenplaats Elswout
Elswoutlaan 14
2051 AE Overveen

Kasteel & park  Rosendael
Rosendeal 1
6891 DA Rozendaal

Landgoed de Haere Olst
Haereweg 4
8121 PJ Olst

Is er EHBO aanwezig op het festival?
Op iedere locatie is bevoegd EHBO personeel aanwezig. Wil je medicatie gekoeld opslaan tijdens je bezoek of heb je een andere vraag? Laat het ons dan weten: productie@klaterklanken.nl en we helpen je verder.