Vrienden

Vriend worden

Klaterklanken verbindt jong talent, erfgoed en nieuw publiek voor klassieke muziek. Klaterklanken wil de komende jaren jonge talentvolle musici blijven presenteren aan een breed publiek op de mooiste landgoederen. Om de toekomst van het festival ook voor de komende jaren veilig te stellen, is steun van donateurs heel belangrijk, naast subsidies van verschillende publieke en private fondsen en inkomsten uit kaartverkoop.

Steun ons!

Je wordt Vriend van Klaterklanken door een jaarlijkse bijdrage te doneren. Dit kan via de verschillende donatiemogelijkheden:

Vanaf 50 euro per jaar ontvang je als tegenprestatie:

  • voorrang bij het bestellen van kaarten, zonder handlingkosten
  • een Klaterklanken Tas
  • 1 kaart met 50 % korting voor een vriend of relatie

NatuurTalent Vriend worden

Muziek uitgevoerd door jonge musici staat centraal in Klaterklanken. Klaterklanken zet zich daarom in om het maaktalent van jonge musici te stimuleren. Wij begeleiden jong talent, muziekvakstudenten en jonge professionals in hun ontwikkeling, onder de noemer NatuurTalenten.

Dat doen wij o.a. in de Klaterklanken-Miniatuurtjes,  een muzikale popup-minivoorstelling van een paar minuten, geïnspireerd op de Klaterklanken-landgoederen, die de studenten een aantal keren per festivaldag uitvoeren. Hiervoor werken wij samen met verschillende conservatoria in Nederland.

Wil jij jong muziektalent ondersteunen? Wordt dan NatuurTalent Vriend!

Vanaf 250 euro per jaar geef je een muziekvakstudent de mogelijkheid om op Klaterklanken een Miniatuurtje te maken. Het jonge talent ontvangt coaching en kan tijdens het festival het Miniatuurtje een aantal keren uitvoeren.

Als tegenprestatie ontvang je

  • 2 vrijkaarten voor het festival op locatie naar keuze
  • meet & greet met de NatuurTalenten
  • toegang tot de speciale Vriendenwandeling met een bijzondere gids

Bondgenoot worden

Continuïteit is voor een kleine organisatie als Stichting Klaterklanken van levensbelang. Om onze continuïteit ook in de toekomst veilig te stellen, heeft Klaterklanken een speciale vriendenkring, de Bondgenoten. Met hun bijdrage zorgen Bondgenoten ervoor dat Klaterklanken ook in de toekomst het festival kan blijven organiseren, jong talent kan stimuleren en een podium kan geven. Bondgenoten doneren tenminste 500 euro per jaar, en bij voorkeur voor meerdere jaren.

Als tegenprestatie ontvangen Bondgenoten:

  • jaarlijks 2 dagkaarten voor het festival (toegang tot een concertwandeling en alle overige concerten)
  • jaarlijks toegang tot de speciale Vriendenwandeling met een bijzondere gids

Uw gift is fiscaal aftrekbaar
Stichting Klaterklanken bezit de culturele ANBI status. 
Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek.
Particulieren mogen in hun aangifte inkomstenbelasting een gift aan een culturele ANBI vermenigvuldigen met 1,25 en als gift aftrekken.
Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van een dergelijke gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.
Indien u een donatie wilt doen voor min. 5 jaar kunnen wij een periodieke schenkingsovereenkomst afsluiten. Informatie hierover: www.anbi.nl

Aanmelden als vriend

Wil je Vriend, NatuurTalent Vriend of Bondgenoot worden van Klaterklanken? Vul dan onderstaand formulier in. Wie jaarlijks wil doneren, ontvangt ruim voor de afschrijving een reminder of mogelijkheid tot stopzetting. Met de NatuurVrienden en Bondgenoten nemen wij zo spoedig mogelijk contact op. We danken je heel hartelijk voor je bijdrage.

Bedrag