Praktisch

BEREIKBAARHEID

BUITENPLAATS ELSWOUT

Elswoutlaan 12a
2051 AE Overveen

TREIN
Station Overveen is op ca 20 minuten loopafstand.

AUTO
Wij raden aan om je auto thuis te laten maar begrijpen goed dat het soms niet anders kan. Naast Elswout is een betaald parkeerterrein (€1,50 per uur, dagkaart € 6,50 ) voor een beperkt aantal auto’s.

FIETS EN BENEN
De fiets en de benen zijn natuurlijk de ideale vervoersmiddelen naar Elswout.

TOEGANKELIJKHEID
Helaas is de concertwandeling niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Het randprogramma, kwartet+ en het slot- en familieconcert zijn wel goed toegankelijk.

LANDGOED DE HAERE

Haereweg 4
8121 PJ Olst

TREIN
Vanaf station Deventer ben je in ca 45 min op De Haere met bus Keolis RRReis 161 richting Zwolle. Halte Hengforderweg en dan nog 15 minuten wandelen. Met OV fiets is het 30 minuten. Er is ook een treinstation in Olst met (beperkt) OV fietsen.

AUTO EN FIETS
Je kunt vrij parkeren op De Haere.  Desondanks adviseren wij met de fiets te komen.

TOEGANKELIJKHEID
Helaas is de concertwandeling niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Het slot- en familieconcert zijn wel goed toegankelijk.

KASTEEL ROSENDAEL

Rosendael 1
6891 DA Rozendaal

TREIN
Vanaf Arnhem CS, haltetaxi, halte Kerklaan ligt op ruim 5 minuten lopen van het kasteel. De haltetaxi is een deeltaxi, waarvoor je kaartjes kunt kopen via app 9292 of reserveer via 085-0046699 (min 1 uur van te voren).

AUTO
Buiten het terrein van het kasteel is een gratis parkeerterrein

TOEGANKELIJKHEID
Helaas is de concertwandeling niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Het rand-, slot- en familieconcert zijn wel goed toegankelijk.

Kasteel Groeneveld

Groeneveld 2
3744 ML Baarn

TREIN
Vanaf treinstation Baarn is het 30 minuten lopen naar kasteel Groeneveld. Op het station zijn fietsen te huur.

AUTO EN FIETS
Bij Kasteel Groeneveld kunt u GRATIS parkeren. Er is ruime parkeergelegenheid.  Kom bij mooi weer met de fiets ivm het klimaat.

TOEGANKELIJKHEID
Helaas is de concertwandeling niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

ETEN & DRINKEN

LANDGOED DE HAERE
Zowel in het kasteel als op het buitenterras kunt u terecht voor een drankje of lunch. Reserveren voor lunch doet u via de site van cateraar Kasteel de Haere.

KASTEEL ROSENDAEL
Buiten het park, maar op het terrein van het kasteel kunt u bij de Oran-jerie terecht voor een hapje en drankje. Er zijn ook picknickmanden te koop die u het park in kunt nemen. Reserveren kan via de website van Oran-jerie.