Praktisch

KLATERKRUKJE

In principe zit publiek tijdens de concerten van de concertwandelingen op aanwezige kussentjes op de grond. Wie dit niet kan of heel onprettig vindt, bieden we dit jaar een KlaterKrukje te huur of te koop aan.
Huur: 7,50 (borg is ID/ rijbewijs/ treinkaart of 30 euro), koop: 30 euro. Hij is handig in-, en uitklapbaar en dus makkelijk draagbaar.
Dit is een pilot, dus we hebben een beperkt aantal. Er is plek voor max 5 krukjes per wandeling.
NB. je mag ook altijd je eigen krukje of campingstoeltje meenemen.

BEREIKBAARHEID

BUITENPLAATS ELSWOUT

Elswoutlaan 12a
2051 AE Overveen

TREIN
Station Overveen is op ca 20 minuten loopafstand. Station Haarlem is 20 min fietsafstand met de OV fiets.

AUTO
Wij raden aan om je auto thuis te laten maar begrijpen goed dat het soms niet anders kan. Naast Elswout is een betaald parkeerterrein (€1,50 per uur, dagkaart € 6,50 ) voor een beperkt aantal auto’s.

OV FIETS
Het aantal OV fietsen op Overveen is beperkt. Er zijn meer OV fietsen op Station Haarlem, vanaf dit station is het nog 20 min fietsen naar Elswout. Check ook de NS app voor beschikbare OV fietsen.

TOEGANKELIJKHEID
Helaas is de concertwandeling niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Het randprogramma en het slot- en de familieconcerten zijn wel goed toegankelijk.

LANDGOED DE HAERE

Haereweg 4
8121 PJ Olst

TREIN
In Olst is een treinstation met een beperkt aantal OV fietsen. Op Station Deventer zijn meer OV fietsen, check de NS app voor beschikbaarheid OV fietsen. Vanaf station Deventer is het 25 minuten fietsen naar de Haere.

AUTO EN FIETS
Je kunt vrij parkeren op De Haere.  Desondanks adviseren wij met de fiets te komen.

TOEGANKELIJKHEID
Helaas is de concertwandeling niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Het randprogramma, slot- en de familieconcerten zijn wel goed toegankelijk.

KASTEEL ROSENDAEL

Rosendael 1
6891 DA Rozendaal

TREIN
Vanaf Station Arnhem CS, kun je de haltetaxi nemen, uitstappen halte Kerklaan, dat op ca 12 min lopen ligt van het kasteel. De haltetaxi is een deeltaxi, waarvoor je kaartjes kunt kopen via app 9292 of reserveer via 085-0046699 (min 1 uur van te voren). Met de OV fiets is het 20 min fietsen vanaf station Arnhem naar het kasteel.

AUTO
Buiten het terrein van het kasteel is een gratis parkeerterrein

TOEGANKELIJKHEID
Helaas is de concertwandeling niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Het randprogramma en de slot- en familieconcerten zijn wel goed toegankelijk.

KASTEEL GROENEVELD

Groeneveld 2
3744 ML Baarn

TREIN
Treinstation Baarn beschikt over OV fietsen. Het is 8 min fietsen naar Kasteel Groeneveld en 30 minuten lopen.

AUTO EN FIETS
Bij Kasteel Groeneveld kun je GRATIS parkeren. Er is ruime parkeergelegenheid.  Mocht de parkeerplaats vol zijn, dan kun je parkeren op bedrijventerrein Noordschil bij studio Baarn, ingang Jumpsquare Baarn. De looproute naar het kasteel vind je op onderstaande kaart.

Kom bij mooi weer met de fiets ivm duurzaamheid.

TOEGANKELIJKHEID
Helaas is de concertwandeling niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Het randprogramma en het slot- en de familieconcerten zijn voor hen wel toegankelijk.

ETEN & DRINKEN

LANDGOED DE HAERE
Zowel in het kasteel als op het buitenterras kun je terecht voor een drankje of lunch. Reserveren voor lunch kan via de site van cateraar Kasteel de Haere.

KASTEEL ROSENDAEL
Buiten het park, maar op het terrein van het kasteel kun je bij de Oran-jerie terecht voor een hapje en drankje. Er zijn ook picknickmanden te koop die je het park in kunt nemen. Reserveren kan via de website van Oranj-erie

KASTEEL GROENEVELD
Voor hapjes en drankjes is er bij het festivalhart een foodtruck met koffie, fris, patatjes en een raketijsje en kun je voor een uitgebreidere kaart terecht bij Grand Cafe Groeneveld. Ook de boerderijwinkel en het cafe van Hoeve Ravenstein zijn open.

BUITENPLAATS ELSWOUT
De catering op Elswout wordt verzorgd door de Koffiekar voor koffie, thee, fris en een taartje. Foodtruck Haarlemse Parels is er met vegan bitterballen, broodjes kroketten, ravioli en wijn en bier. Op zo 16 juli is ook de Orangerie open.