Randprogramma

Randprogramma

Blijf vooraf of na afloop van concertwandeling of concert lekker hangen en geniet met een drankje en hapje van het gratis randprogramma met pop-up Miniatuurtjes, het SEM TalentenPodium, silent disco en het slotconcert met workshop voor publiek.

Klaterklanken Miniatuurtjes
Miniatuurtjes zijn korte pop-up concertjes speciaal voor Klaterklanken gemaakt door conservatoriumstudenten olv artistiek directeur Idske Bakker. Dit jaar maken 10 studenten van diverse conservatoria uit het land een eigen creatie, geïnspireerd door de natuur van de landgoederen. We noemen deze makers NatuurTalenten. De line-up ziet er als volgt uit:

Baarn: Firiël Werners (dwarsfluit) en Ilse Kok (accordeon), Karinke Grandia (viool) en Alethea Witmer (altviool)

Elswout 15 juli: Firiël Werners (dwarsfluit) en Ilse Kok (accordeon), Cari Soprani (Sarah Konig, Elles Venhuizen en Ilaya Esajas)

Elswout 16 juli: Ellen van den Berg (sopraan) en Elise te Kaat (mezzosopraan)

Rozendaal:Ellen van den Berg (sopraan) en Elise te Kaat (mezzosopraan), Karinke Grandia (viool) en Alethea Witmer (altviool)

Olst: 
Cari Soprani (Sarah Konig, Elles Venhuizen en Ilaya Esajas), Ildikó Snijders (gitaar)

SEM-TalentenPodium
Stichting Eigen Muziekinstrument (SEM) ondersteunt jonge musici in het aanschaffen van een eigen muziekinstrument. Deze musici biedt Klaterklanken een podium. Op dit podium schitteren dit jaar maar liefst 15 musici waaronder Caire Reed Quintet en NKO Academisten Strijktrio.

Silent disco
Even losgaan met klassieke muziek op je koptelefoon? Dat kan in de silent disco!  Alleen of juist samen met je vrienden, gezin of andere festivalgangers.

Slotconcert en Workshop 
Volgens traditie sluit Klaterklanken aan het einde van de dag af met alle musici en samen met het publiek. De Klaterklanken Symfonie is geschreven door componist Oene van Geel. Van 17.00-17.30 uur geeft Ulrich Pöhl een korte, gratis workshop voor publiek voor hun aandeel aan de symfonie.
Aanvang workshop 17.00 uur, aanvang slotconcert 17.30 uur