De Haere

Landgoed De Haere, Overijssel

zondag 14 juli 2024

Welkom bij Klaterklanken op Landgoed de Haere! De concertwandelingen zijn het hart van ons festivalprogramma. Daarnaast is er een familieprogramma met concerten voor peuters en het hele gezin, een middagconcert met strijkkwartet en een uitgebreid randprogramma. Scroll gauw verder voor alle informatie en het kopen van tickets. Let op: honden zijn niet toegestaan.

Concertwandeling

Maak een wandeling over het betoverende Landgoed de Haere en word verrast door 5 miniconcerten met jonge topmusici. Wat ze spelen is een verrassing, maar hun spel is geïnspireerd door de natuur van het landgoed.

‘Stille’ concertwandeling

Maak een wandeling door de schitterende kasteeltuin van Kasteel Rosendael en word verrast door 3 miniconcerten met jonge topmusici. Wat ze spelen is een verrassing, maar hun spel is geïnspireerd door de natuur van deze tuin.  Op de meer weten-pagina vind je meer info over de musici. De wandeling voert langs 3 concerten en duurt 60 minuten, welke musici spelen is nog een verrassing.

Familiewandeling

Tijdens deze wandeling voor het hele gezin bezoek je 3 miniconcerten. Een gids vertelt verhalen over het landgoed en over de muziek die je hoort.

Kwartet+

Animato Kwartet met Jelmer de Moed
Het bevlogen Animato Kwartet is een van de meest veelbelovende jonge strijkkwartetten in Nederland. In 2023 ontving het kwartet de prestigieuze Kersjes Prijs, de belangrijkste Nederlandse prijs voor kamermuziek talent. Op Klaterklanken speelt Animato samen met klarinettist Jelmer de Moed, een veelgeprezen solist en kamermusicus die eerder op Klaterklanken te beluisteren was.

Peuterconcert 2-6 jaar

Thuis best

Waarom maakt elk kind tenten, hutten en huisjes? Zit het gevoel van thuis dan onder een dak? En kun je je ook thuis voelen bij iemand anders? Of is thuis misschien gewoon in jezelf? In deze poëtische en grappige voorstelling zoeken Achref en Kristján in een spel van mime en live muziek naar waar, wanneer en hoe je je thuis voelt. Want je thuis voelen gaat over meer dan alleen oost, west of ergens wonen. Je kunt je namelijk overal thuis voelen!

Familieconcert 5+

Sticks door Slagwerkgroep Percossa

Percossa zijn vier vrolijke slagwerkers die overal geluid en ritme uit kunnen toveren. Ze spelen de aanstekelijke, komische en slapstickachtige voorstelling Sticks. De voorstelling is niet alleen hilarisch maar gaat ook nog ergens over: de ontwikkeling van de mens, van aap tot krijger.

Randprogramma

Blijf vooraf of na afloop van concertwandeling of concert lekker hangen en geniet met een drankje en hapje van het gratis randprogramma met pop-up Miniatuurtjes, het SEM TalentenPodium, silent disco, Orchestre Partout en het slotconcert met workshop voor publiek.