De Haere

Landgoed De Haere, Overijssel

zondag 23 juli 2023

Welkom bij Klaterklanken op Landgoed de Haere in Olst. De concertwandelingen zijn het hart van ons programma. Daarnaast is er een familieprogramma met familiewandelingen, baby- , peuter en familieconcerten. Ingegrepen in de ticketprijs is het gratis randprogramma met pop-up concertjes, het SEM talentenpodium, silent disco en het slotconcert om 17.30 uur incl. workshop. Scrol gauw verder voor alle informatie en het kopen van tickets.
Bijna alle concertwandelingen zijn uitverkocht. Er zijn alleen nog kaarten voor de familiewandeling van 10.30 en de wandeling van 12.30 uur.

Concertwandeling

Joost Willemze, August 38th, Pieter de Koe & Uri Eugenio, 3VIOLAS, MAAT Saxophone Quartet

Maak een wandeling over het betoverende Landgoed de Haere en word verrast door 5 miniconcerten met jonge topmusici. Wat ze spelen is een verrassing, maar hun spel is geïnspireerd door de natuur van het landgoed.

Familiewandeling

Tijdens deze wandeling voor het hele gezin bezoek je 3 miniconcerten. Een gids vertelt verhalen over het landgoed en over de muziek die je hoort.

Baby- en Peuterconcerten

BB door Wonderland Collectief

In een magisch spel vol improvisatie en interactie reageren de musici en dansers op de geluiden en de bewegingen van het jonge publiek. Zo ontstaat een bijzondere dialoog tussen de allerkleinsten en uitvoerenden. BB wordt gespeeld in twee versies, voor babies (6-18 maanden, om 10.00 uur) en voor peuters (1,5 jaar, om 12.00 uur).

Familieconcert 5+

Epos Ensemble en Benjamin Murck
Boutje van de Rommelberg

Na de succesvolle voorstelling Lorre in 2022 keert het Epos Ensemble terug op Klaterklanken! Met een nieuwe bewerking van Boutje van de Rommelberg, het boek van Mirjam Oldenhave en Rick de Haas, brengen zij een avontuurlijke voorstelling vol spanning en humor en natuurlijk heel veel muziek.

Randprogramma

Blijf vooraf of na afloop van concertwandeling of concert lekker hangen en geniet met een drankje en hapje van het gratis randprogramma met pop-up Miniatuurtjes, het SEM TalentenPodium, silent disco en het slotconcert met workshop voor publiek.