Elswout

Buitenplaats ELSWOUT, Overveen

zondag 21 juli 2024

Welkom bij Klaterklanken op het magisch Elswout. De concertwandelingen zijn het hart van ons festivalprogramma. Daarnaast is er een familieprogramma met concerten voor peuters en het hele gezin, en een uitgebreid randprogramma. Scroll gauw verder voor alle informatie en het kopen van tickets. Let op: honden zijn niet toegestaan. OP HET FESTIVALHART BIJ DE KOETSHUIZEN IS VANAF 12.00 UUR MUZIEK. ER IS HORECA AANWEZIG. GRATIS TOEGANKELIJK. U BENT OOK WELKOM BIJ HET GRATIS SLOTCONCERT OM 17.30 UUR, OM 17 UUR BIJBEHORENDE GRATIS WORKSHOP VOOR PUBLIEK. 

Concertwandelingen

Maak een wandeling door het sprookjesachtige Elswout en word verrast door 5 korte concerten met jonge topmusici. Wat ze spelen is een verrassing, maar hun spel is geïnspireerd door de natuur van het landgoed.
UITVERKOCHT

Concertwandeling voor mensen met een fysieke beperking

Op veler verzoek organiseren we dit jaar voor het eerst een wandeling voor wie niet goed ter been is of visueel beperkt. Het tempo van deze wandeling is lager en de paden zijn begaanbaar voor rollator of rolstoel. Onze vrijwilligers zijn speciaal geinstrueerd door experts en begeleiden de wandeling, maar wij verwachten daarnaast dat u met een eigen begeleider komt. De wandeling voert langs 3 concerten en duurt 60 minuten, welke musici spelen is nog een verrassing.
UITVERKOCHT

‘Stille’ concertwandeling

Voor wie het liefst puur van de muziek en de natuur wil genieten zonder al te veel ruis, bieden we een speciale prikkelarme wandeling aan. Publiek wandelt in stilte in een kleine groep van 25 personen. Rond de concerten wordt minimaal gesproken. De wandeling voert langs 3 concerten en duurt 60 minuten, welke musici spelen is nog een verrassing. UITVERKOCHT.

Familiewandeling

Tijdens deze wandeling voor het hele gezin bezoek je 3 miniconcerten. Een gids vertelt verhalen over het landgoed en over de muziek die je hoort. UITVERKOCHT

Peuterconcert 2-6 jaar

Thuis best
Waarom maakt elk kind tenten, hutten en huisjes? Zit het gevoel van thuis dan onder een dak? En kun je je ook thuis voelen bij iemand anders? Of is thuis misschien gewoon in jezelf? In deze poëtische en grappige voorstelling zoeken Achref en Kristján in een spel van mime en live muziek naar waar, wanneer en hoe je je thuis voelt. Want je thuis voelen gaat over meer dan alleen oost, west of ergens wonen. Je kunt je namelijk overal thuis voelen!
10 uur UITVERKOCHT 11.30 uur NOG KAARTEN

Familieconcert 5+

Be Bach door Ton Meijer en musici
In deze interactieve en supertoegankelijke voorstelling waant elk kind zich Bach. Acteur Ton Meijer neemt de kinderen met veel humor mee in de wereld van de componist: ze spelen Johann als kind, voelen zich één van Bachs 21 kinderen en zitten samen met Bach in de gevangenis. Onder majestueuze begeleiding van vier internationaal gerenommeerde musici die Bachs prachtige muziek vertolken.
UITVERKOCHT

Familieconcert 6+ in de boerderij

Luister de Nacht door het Rosa Ensemble
In de boerderij van Elswout speelt Luister, de nacht. Een spannend geluidensprookje over kleine Max, die bij zijn opa logeert op de boerderij en allerlei vreemde geluiden hoort.
De musici van het Rosa Ensemble nemen het publiek mee naar een geluidenwereld waarin ook het piepen, knorren en krassen als muziek klinkt.
CONCERT VAN 16 uur GECANCELED, NOG KAARTEN VOOR 15.00 uur

Randprogramma

Blijf vooraf of na afloop van concertwandeling of concert lekker hangen en geniet met een drankje en hapje van het gratis randprogramma met pop-up Miniatuurtjes, het SEM TalentenPodium, silent disco, Orchestre Partout en het slotconcert met workshop voor publiek.