Loading Events

« Alle Events

  • This event has passed.

Familiewandeling

11 juli 2021 / 10:30 - 11:30

€12.50 – €16

Op deze wandeling voor het hele gezin bezoek je 3 miniconcerten. Acteur Ton Meijer en de boswachter wandelen ook mee en vertellen verhalen over het landgoed en over de muziek die je hoort.

MUSICI

James Oesi
Sinds zijn aankomst in Nederland in 2009 is de 26-jarige Zuid-Afrikaanse contrabassist James Oesi een bekend gezicht     geworden in de klassieke en hedendaagse muziekwereld. Hij geldt als één van de meest enthousiaste pleitbezorgers van de contrabas. Als een van de weinigen bas-solisten heeft hij solo-programma’s uitgevoerd met werken van Bach, Beethoven en Rachmaninoff, maar hij is door zijn veelzijdigheid en unieke geluid ook een echte inspiratiebron voor eigentijdse componisten.

Foto: Merlijn Doomernik

The ZOO- Merel Vercammen
Violiste Merel Vercammen houdt van improviseren. Haar stijl kan worden omschreven als ‘free classical’, met een klassiek geluid en vanuit een klassieke context. Tot 100 jaar geleden improviseerden klassieke componisten en artiesten veel, een vaardigheid die bijna volledig verdwenen is uit de klassieke muziekscène. Merel gelooft in de kracht van ter plekke muziek maken. Het resultaat is een unieke uitvoering, die er nooit eerder was en nooit zal worden herhaald, die de sfeer van tijd en plaats in geluid begrijpt. Voor haar project The Zoo heeft Merel met 8 verschillende musici samengewerkt. Op Klaterklanken komt zij samen met Wilco Oomkens (accordeon),  Bernadeta Astari (zang) en Ties Mellema (saxofoon).

Calefax
Qua leeftijd vormen de heren van Calefax een uitzondering in de programmering, qua visie en lef zijn ze echter nog steeds een voorbeeld voor de jongere generaties. Al meer dan drie decennia houdt het ensemble in binnen– en buitenland een reputatie hoog op basis van virtuoos spel, briljante arrangementen en een frisse podiumpresentatie. Calefax, dat is een klassiek blaasensemble met een popmentaliteit.

Details

Date:
11 juli 2021
Time:
10:30 - 11:30
Cost:
€12.50 – €16
Event Categorie:

Venue

Elswout festivalkassa