Loading Events

« Alle Events

  • This event has passed.

Babyconcert
BB door Wonderland Collectief

11 juli 2021 / 10:30 - 11:15

€19.50 – €25

voor baby’s van 6 – 18 maanden

In een magisch spel van improvisatie en interactie reageren de musici en dansers op de geluiden en de bewegingen van het jonge publiek. Zo ontstaat een bijzondere dialoog tussen baby’s en uitvoerenden.

De kracht van Wonderland Collectief olv danseres Makiko Ito is haar sterke communicatie met de jonge kinderen, die zichtbaar geraakt worden en intens genieten.

BB ging in 2011 in première tijdens Festival 2 Turven Hoog en heeft sindsdien met veel succes in binnen-en buitenland gespeeld.

Wonderland Collectief/ Makiko Ito

Makiko Ito is choreografe en danseres, afkomstig uit Japan, die met Wonderland Collectief interactieve voorstellingen maakt met jonge kinderen. In haar voorstellingen werkt ze samen met muzikanten en dansers die een essentiële rol spelen in de interactie met het publiek.  De voorstellingen van Wonderland Collectief zijn gebaseerd op een bijzondere improvisatie techniek, waardoor elke voorstelling een unieke belevenis is. www.wonderland-wonderland.com.

“De aandachtige adoratie van de baby’s, tillen BB ruim boven een dolletje uit.”. (Annette Embrechts in de Volkskrant)

Regie: Makiko Ito, Dans: Bryan Atmopawiro, Makiko Ito, Musici: Felicity Provan (trompet/zang), Nina Hitz (cello),Coproductie met Festival 2 Turven Hoog

Details

Date:
11 juli 2021
Time:
10:30 - 11:15
Cost:
€19.50 – €25
Event Categorie:

Venue

Elswout familieveld