De Haere

Landgoed De Haere, Overijssel

zondag 14 juli 2024

Welkom bij Klaterklanken op Landgoed de Haere in Olst. De concertwandelingen zijn het hart van ons programma. Daarnaast is er een familieprogramma met familiewandelingen, baby- , peuter en familieconcerten. Scrol gauw verder voor alle informatie en het kopen van tickets.

Concertwandeling

Maak een wandeling over het betoverende Landgoed de Haere en word verrast door 4 miniconcerten met jonge topmusici. Wat ze spelen is een verrassing, maar hun spel is geïnspireerd door de natuur van het landgoed.

Concertwandeling voor mensen met een fysieke beperking

Op veler verzoek organiseren we dit jaar voor het eerst een wandeling voor wie niet goed ter been is of visueel beperkt. Het tempo van deze wandeling is lager en de paden zijn begaanbaar voor rollator of rolstoel. Onze vrijwilligers zijn speciaal geinstrueerd door experts en begeleiden de wandeling, maar wij verwachten daarnaast dat u met een eigen begeleider komt. De wandeling voert langs 3 concerten en duurt 60 minuten, welke musici spelen is nog een verrassing

Prikkelarme concertwandeling

Maak een wandeling door de schitterende kasteeltuin van Kasteel Rosendael en word verrast door 4 miniconcerten met jonge topmusici. Wat ze spelen is een verrassing, maar hun spel is geïnspireerd door de natuur van deze tuin.  Op de meer weten-pagina vind je meer info over de musici.

Familiewandeling

Tijdens deze wandeling voor het hele gezin bezoek je 3 miniconcerten. Een gids vertelt verhalen over het landgoed en over de muziek die je hoort.

Kwartet+

Animato Kwartet met Jelmer de Moed
Het bevlogen Animato Kwartet is een van de meest veelbelovende jonge strijkkwartetten in Nederland. In 2023 ontving het kwartet de prestigieuze Kersjes Prijs, de belangrijkste Nederlandse prijs voor kamermuziek talent. Op Klaterklanken speelt Animato samen met klarinettist Jelmer de Moed, een veelgeprezen solist en kamermusicus die eerder op Klaterklanken te beluisteren was.

Peuterconcert 2-6 jaar

Thuis best

Waarom maakt elk kind tenten, hutten en huisjes? Zit het gevoel van thuis dan onder een dak? En kun je je ook thuis voelen bij iemand anders? Of is thuis misschien gewoon in jezelf? In deze poëtische en grappige voorstelling zoeken Achref en Kristján in een spel van mime en live muziek naar waar, wanneer en hoe je je thuis voelt. Want je thuis voelen gaat over meer dan alleen oost, west of ergens wonen. Je kunt je namelijk overal thuis voelen!

Randprogramma

Blijf vooraf of na afloop van concertwandeling of concert lekker hangen en geniet met een drankje en hapje van het gratis randprogramma met pop-up Miniatuurtjes, het SEM TalentenPodium, silent disco en het slotconcert met workshop voor publiek.