Loading Events

« Alle Events

  • This event has passed.

Familieconcert, 6 +
De Vos, de Raaf en het Meisje Holland Opera

11 juli 2021 / 16:00 - 17:00

€10 – €12.50

De Vos, de Raaf en het Meisje door Holland Opera

Een verjaardag is voor kinderen het hoogtepunt van het jaar, maar wat als je in het bos een Vos tegen komt die jou vraagt om het verjaardagsfeest te organiseren? Voor mevrouw Muis! Ten eerste schrik je je een hoedje als een Vos kan praten, maar als hij ook nog eens wil dat iedereen uitgenodigd wordt behalve Mevrouw de Raaf? Wat doe je dan?

 

De Volkskrant:
‘De vos, de Raaf en het Meisje spreidt de betere vertelkunst tentoon. Actrice Daantje Idelenburg creeert samen met slagwerker Chris Saris met weinig middelen een complete sprookjeswereld’

De Theaterkrant:
‘Uitgangspunt is de bekende fabel van Jean de La Fontaine. Daantje Idelenburg geeft daar een frisse eigen draai aan. De vos is hier niet vooral sluw, de raaf niet louter ijdel. Meneer Vos is eerder schuw, eet alleen vegetarisch en draagt een bolhoedje. Het vervaarlijk grommen moet hij nog oefenen, want dat heeft zijn zeer beschaafde moeder hem nooit geleerd. Idelenburg wordt begeleid door slagwerker Chris Saris, die het verhaal afwisselend een sprookjesachtige en onheilspellende sfeer meegeeft.

Details

Date:
11 juli 2021
Time:
16:00 - 17:00
Cost:
€10 – €12.50
Event Categorie:

Venue

Elswout familieveld