De Haere – Familieconcert 5+

Familieconcert 5+

Epos Ensemble en Benjamin Murck
Boutje van de Rommelberg 

Na de succesvolle voorstelling Lorre in 2022 keert het Epos Ensemble terug op Klaterklanken! Met een nieuwe bewerking van Boutje van de Rommelberg, het boek van Mirjam Oldenhave en Rick de Haas, brengen zij een avontuurlijke voorstelling vol spanning en humor en natuurlijk heel veel muziek.

Wie wil er nou bij een grote berg rommel wonen? Boutje en zijn vader maar al te graag! Boutje is een echte knutselkoning: alle afgedankte spullen van anderen weet hij tot de meest fantastische nieuwe uitvindingen om te toveren. Alle sjieke mensen uit de buurt staan voor zijn maaksels in de rij. Maar ondertussen heeft Boutje grote zorgen en moet hij ook zijn creativiteit inzetten om andere plannen te maken: hoe kan hij samen met zijn nieuwe vrienden zijn vader helpen, die diep in de penarie (of eigenlijk: hoog in de gevangenis) zit?

Er is voortdurend veel te zien en te horen in deze voorstelling: wat heeft Boutje nù weer voor iets bijzonders gemaakt? Komt er ook geluid uit? Muziek zelfs?

Het Epos Ensemble
Het Epos Ensemble maakt kinder- en gezinsvoorstellingen waarin verhalen en klassieke muziek tot één geheel worden verweven. Op een speelse manier prikkelen de vijf musici met verteller de fantasie en empathie van kinderen, betrekken ze actief in het verhaal en laten ze tegelijkertijd kennismaken met de kleurrijkheid van (moderne) klassieke muziek en blaasinstrumenten.
Het Epos ensemble bestaat uit Katinka van Driezum (hobo), Annemieke Hereijgers (fluit), Anja Brons (fagot), Marinthe Jansen (klarinet), Lindy Karreman (hoorn) en Benjamin Murck (verteller).

Datum:
zo 23 juli

Tijden:
14.00 uur en 16.00 uur

Prijs:
€ 12,50 (volwassenen)/ € 7,50 (kind)

[Product_Table id=’12493′ name=’23familieconcert5′]